2 Aralık 2012 Pazar

bir yerlerden başlasam iyi olcak

Ben yazmak istediğim bi dünya şey var dedim ama şu an acaba neyi kastetmişim diye düşünmeden edemiyorum :)

Şimdi düşünüyorum mesela, geçen seneden bu güne hayatımda neler neler değişti. Arkadaşlarım bile değişti. O derece. Bazı insanları fiilen bazılarını ise kafamda sildim gitti. Artık elimden geldiğince bana zarar veren ilişkilerden uzak durmaya çalışıyorum.
Yaz tatilinde mesela, 1 hafta gibi bi süreyi amcalar halalar şeklinde geçirdik. Ailemde bile silmem gereken tipler varmış farkettim ve sildim gitti. Yok sayıyorum artık hepsini. Yoklukları varlıklarından daha çok huzur veriyo yani.

Arkadaşlarım için de öyle. Eğer beni üzen bir konu hakkında acımasızca dalga geçen insanlarsa bahsettiklerim, demek ki aslında en iyi arkadaşlarım falan da değillermiş.

Neler saçmaladığımı merak ediyor olabilirsiniz. Yine ufacık olaylar çok eski mevzulara götürdü beni ama sonra "oh be" dedim, doğru karar vermişim hayatımdan çıkartmakla.

Ama sonuç olarak ne olursa olsun bi başımızayız şu hayatta, hepimiz özümüzde yalnızız.

8 yorum:

Limon çiçekleri dedi ki...

Etrafımda çok samimi oldugum arkadas sayısı 2 yi gecmez.Merhabalıgımın oldugu bircok arkadaşım var ama özelime dahil ettigim cok azdır.En iyisini yapmışsın.

birdelisevda dedi ki...

Sen de geri geldin demek.Okulun ne durumda neler yaptın meraktayım?

şahane kadın dedi ki...

Benim de bir elin parmaklarini gecmezdi aslinda artik daha da azaldi :)

şahane kadın dedi ki...

Heeeey birdelisevda inanamiyorum burdasin cok sevindim:) okulum karisti biraz ama cok sukur ocakta herseyden kurtuluyorum hatta umarim yuksek lisansa baslarim (dil barajini asabilirsem) ay cok sevindim burda olduguna :)

Ayşegül dedi ki...

Neler hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki
Uzun zamandır bu duyguyla silip duruyorum birilerini ve pişman değilim.
Yalnız geliyoruz yalnız gideceğiz maalesef..

şahane kadın dedi ki...

Sevgili ays, ben de pisman degilim, zarar veren tipler acimadan silinebilmeli. Faydasi olmasin hadi, ama zarari da olmasin yahu kimsenin. Yalnizlik yaratilisin getirisi.

Syhn dedi ki...

hoşgeldin kız,, aşşa da az önce evlendim sandım kızacaktım ne diye evlendin diye valla neyski şakaymış, hatta ayrıl sevgilinden attıgını sana onca acı çektiren adamı tekrar kabul etmemen gerekti, yürümez görürsün..
off çok pisim ben mutlu ol yeter :D

şahane kadın dedi ki...

Hayir asla pis degilsin haklisin ben olsam ben de ayni tepkiyi verirdinm hehe :))) hem de hosbuldummm